Toimitusehdot
Lähde:    Julkaisuaika: 2010-08-26 14:18   4595 kuvat   Koko:  16px  14px  12px
Toimitusehdot

Toimitus ja palautus

Toimitustavat

  • Itella Postipaketti

  • Itella Ovelle -paketti

     .  Lappeenrannan aluella tilaukset toimitetaan sovitusti joko tapaamisella tai henkilökohtaisella  noutamisella säästääkseen poistimaksua!

 

Toimituskulut

Posti- ja Ovelle -paketit

Toimitamme postipaketit ainoastaan Suomeen voimassa olevien Itellan hinnastojen mukaisesti.

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille kissakarhu on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Kissakarhu toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki kissakarhun toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja kissakarhu muuta erikseen sovi.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kissakarhu88@gmail.com  ENNEN tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen
Kissakarhu
Lisa Turunen
Vaalimaantie 1538
54330 SIMOLA,Lappeenranta

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.Prev article:No prev article
Next article:Käyttöehdot
 
WELCOME
 
QQ  Service