Käyttöehdot
Lähde:    Julkaisuaika: 2018-03-16 14:19   3517 kuvat   Koko:  16px  14px  12px
Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

(Tilaus onnistuu myös ilman rekisteröitymistä. Tilauksesta lähetetään viesti suoraan tähän numeroon 0451358282 tai sähköpostiosoitteeseen kissakarhu88@gmail.com , jossa ilmoitetaan tuotteen nimi, ostajan nimi , osoite ja puhelinnumero. Sen jälkeen voi käydä maksamassa tähän tilinumeroon : Osuuspankki FI FI 82 5620 0920 426300   . Jos tilauksessa on enemmän kuin yksi tuote, postimaksu tulee yhden tuotteen mukaan.  )


1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) Rekisteröityä kuluttajana Kissakarhun asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Kissakarhu rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kissakarhu asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kissakarhu sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityksen sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin +358451358282). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kissakarhu on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei kissakarhu ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on kissakarhu hinnastossa osoitteessa http://www.kissakarhu.fi. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Kissakarhu pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2.Kaikki kuluttajahinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

4. Toimitus

4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Kissakarhu toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille kissakarhu on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. Kissakarhu toimittaa tuotteita sekä Suomesta että Kiinasta ja Japanista. Suomesta kaikki kissakarhu toimitukset tapahtuvat Itella Posti- tai Ovelle -pakettina, elleivät kuluttaja ja kissakarhu muuta erikseen sovi. Kiinasta tai Japanista toimitukset tapahtuvat normaali tai pikakuljetuksen kautta.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
 
 Ennakkotilisiirto. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme  FI 82 5620 0920 426300, lähetämme tilauksen välittömästi. 
  
6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kissakarhu88@gmail.com ENNEN tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen
Kissakarhu
Lisa Turunen
Vaalimaantie 1538
54330 SIMOLA, Lappeenranta

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Kissakarhulle, joko
sähköpostitse osoitteeseen kissakarhu88@gmail.com tai postitse osoitteeseen

Kissakarhu
Lisa Turunen
Vaalimaantie 1538
54330 SIMOLA

Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta kissakarhun antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, kissakarhu palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Kissakarhu ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy kissakarhu vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta kissakarhu toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.
Prev article:Toimitusehdot
Next article:Yksityisyyssuoja
 
WELCOME
 
QQ  Service